Rösta för Pameee!

Hej!
Är med i veckans blogg, så vill jag att ni ska rösta på mig i nr 21 snälla!!
vill vinna det:D
Jag tackar er isåfall jag vinner för ni röstade på mig!
http://emmhs.webblogg.se/2010/november/veckans-blogg-1.html#comment
Ni kan kommentera i denna länken.

Puppy Smiles^^

Förlåt för denna dåliga uppdatering jag har, asså vet inte varför jag inte blogga hela tiden ushh. Men idag så har jag varit ute hos familjen,och vi har ätit något gott!  som heter Pollo a la brasa kanske ni föstår vad det är men kanske en annan dag så förklara jag. och till och med vet inte vilkan som har sett denna videon men det första gången jag kolla på den, som ni vet så hittade jag video via epost videon kanske ni har sett samma sak? Men det handlar  om en hund Som le med sina själva tänderna den var väl kul tycker jag. Här ska jag visa videon till er! oj glömde med att hundens ägare säger till hunden att han\hon ska le så hunder lyder vilken duktig hund han är visst?
(Jag tror att hunden heter Puppy?)

Sugarlips

Hej.

Förlåt för den här dåliga uppatering jag har haft. men kunde inte blogga därför hjälpte min mamma för vi jobbar tillsammans i nåt sak. men idag blir det iaf en inlägg ändå , och hur är  det i sverige hos er? här i peru varenda dag skolen skiner till jag bränner mig haha skojar bara. Kanske i januari vi ska gå till stranden med familjen eller vi ska se vad  som händer det vet vi inte? Hittade även en super fin bild av en tjej som har munnen med massa av söta prickar eller vet inte vad det är? men kul som helst är det!
Tycker så mycket om den här bilden :P

Världens mest konstigaste smörgåsas

Hello!

Idag passa jag på att hitta världens mest kontigaste smörgåsas , och till slut fick jag hitta den kul va? men här ska jag visa några exempel på några kontigaste smörgåsas , lite skapelse visst? ska förresten gå ute med pappa och syster och hitta på nåt. Hej så länge!

Vad annat kan användas för att göra informationen i en biblioteket!

Hej! =D

Som ni ser så vill jag lägga upp ett inlägg här på bloggen. och fick syn på dessa biblioteket som används bordet med massa böckerna ,ni vet när man går till biblioteket så man hittar nästan alla böckerna ni vet visst?. dåså hittade jag några bilder på den här universitet som ligger i Holland univeritet heter (Delft University of Technology) och det var en stort överraskning till eras elever , en kreativ och mera designar böcker. men har inget mer att säga haha.
En liten frågan till er,
skriver jag bra svenska eller måste jag förändra något om ni vill hjälpa mig att förändra?

Cyklar som står namnet på

Idag fick jag syn på detta och det är Cyklar som står namnet på och jag tycker att det ser fint ut att vara med sitt namn på cykel då vet man vilken namn har ägare eller sånt? det skulle bli kul för mig att ha sån cykel och cyklar med det^^ med mitt själv namn Pamela.
Här är några exempel
Om jag hade en sån cykel så skulle det se ut mitt namn med färget rosa!
Vad tycks?


Hundar som är modeller

Här ska jag visa er några hundar som är modeller och posserar inför kamera,visst ser dom cool ut? och de poserar med för jackor, skjortor, och allt annat,
Asså nu för tiden brukar jag ta vara inläggar med hundar gillar faktikst hundarna de är så söta!^^

Mår jättedålig just nu!

Hej
Idag så mår jag jättedålig , jag har ont i halsen och är förkyld jag hatar att vara sjuk asså jag är alltid sjuk vet inte varför? men idag så har jag inget att säga därför så bara bli en kort inlägg , och det blir den här
och den här söta hunvalp som är nydusha visst ser han söt?

Dagens sötis

Hej mina vänner!

idag vill jag visa en bild av Dagen sötis och det är en hund som ser faktiskt ledsen ut men han ser så gulligt ut ,man vill vara kramma honom och det skulle jag göra, men han ser nästan ut som att han skulle gråta eller?
Jag borde göra en kategori med Dagens sötis ska ta reda på!

Flygplan hem

Idag fick jag syn på här flygplan hem asså kan inte tänka mig hur kan visa människor göra såna otroliga skapelse, men förlåt med för den här dåliga uppdatering som jag har haft denna veckan tror jag? men i dag blir det iaf en inlägg och det inlägg blev Flygplan hem fick syn på detta kanske några visa människor kan bo där om man vill? men jag är rädd för flyplan tycker inte så mycket att resa på . men tyckte om den här otrolig skapelse eller vad tycker ni?
Utifrån


Inutifrån


Sängarna


Köksbordet

Vad tycks?


Fashion 100 %

Hola Hola!!
Idag och igår tror jag?, jag har inte bloggat så mycket för hade inte tid att göra det, men idag blir det iaf en inlägg ändå :) just nu sitter jag ensam hemma för min mamma och syster de gick ute för att de ville ringa  pappa och säga nån vet inte vad det är? men i så fall vill jag lägga up en rolig bild så hittade på google  asså det är en hund som har peruk på sig och jag tycker att kolla på den varenda dag för den gör mig att skratta haha . men är bild på hunden Fashion 100% .
jag och min syster säger att hunden passar bra med peruken.
passar det?

Simpsons huset!

Asså, jag är inte så stort fans av simpsons, men bara kollar på avsnitten för tycker att den är kul att se :) och nu har jag hittat en sidan där det finns bilder på simpsons huset på verkligheten. det var alltså en tävlign vem som byggde bäst tror jag? det var pepsi och fox. men här är simpsons huset visst ser det på verkligheten?
Visst var den rolig att se?

Hunden som säger ''Batman''

Nu måste jag sluta att lägga videorna här i bloggen  nu är det dags att ta nåt annat eller ? men i så fall vill jag lägga up en ändå till och den här videoklipp handlar om en hund som säger ''Batman'' kollat vilken konstig rös han har med ändå lite rolig att höra iaf :D men här får ni se!
Vad tycks?

Papegoja som köper i supermarket!?

Idag som vill jag lägga up en rolig video, det handlar typ om . En Papegoja som köper i supermarket! tycker att den video är så roligt, men papegoja bara köper några lite saker för han\hon har inga armar då ta med sitt pip håller sakerna i . papegoja ägares håller med och hjälpa  honom lite för papegoja kunde  inte hålla så mycket då fick hjälp. men i så fall för ni se en liten videoklipp på papegoja hihi :D
Let's go shopping!

Boo så gulligt ^^

Hellu!!!
Kommer ni ihåg vad Foki ta i sitt blogg dagens sötis den där söta hundbjörnen eller vilken ras är ? då iaf fick jag sett i denna sidan som finns många av roliga videorna sidan heter http://www.funvid.eu/ och gissa vad jag hittade den där gulliga hundbjörnen och tror att han\hon ägares kommer från vietnamn och denna hunden har fyra videorna i olika versioner. men hoppas att ni är nöjd mina läsare :)

Men undrar varför den här sötin rör sig mycket tungan
kanske han\hon har ätit något som var gott?
vilken söt frysir :)

Dagens skratt

Idag så tänkte jag på att lägga en inlägg som är Dagens Skratt asså det är en ny kategori som jag har gjort i min blogg ,  och ska hitta på roliga saker  och skojiga videorna som man skrattar, och hoppas att ni tycker om den! :)
men i så fall sa jag att jag skulle med och hitta roliga saker som till ex den här.
Förresten läste med att den här bilden är ta av en svensk som heter Håkan Dahlström och otroligt hur kunde han ta denna bilden? cool va?!

Magen kurrar varför.....

Hello!!!
Igår så har jag inte bloggat därför har varit i min mosters hemma därför min lilla kusin skulle bli dop då vi fick inbjudan att då där och se och vi gick hemma med de och vi åt där vi fick lite presenter med . och just nu så är på datorn och med magen kurrar mycket tills jag har ont igår så var jag med i taxi med mamma och syster då  började magen att kurrar tills jag mår dåligt idag med föstår inte varför min magen kurrar så mycket?? iaf så vill jag visa en spännade slott som hittade bilden här asså i den här sidan http://www.worth1000.com/ det finns många konstiga saker som finns. då ville jag lägga en bild av de, en sköldpadda slott! otroligt
ska leta efter mer såna konstiga bilder.

RSS 2.0