Bread-like Baby Arm

Idag kollade jag på en websidan som finns många roliga japanska progamet många säger att japanska programet de är lite konstiga ? men igår såg jag på ett japansk program att de visa en bebis arm som liknar bröd och jag undrar varför har bebis så många rader i sitt arm tror att det ser lite konstig ut? men i all fall kan ni se här video på bebis.
Men jag förstår inte vad de säger på japanska?

bread baby
Cargado por percyjpnprb. - Descubre más personajes de la webcam.

Demi Lovato förlovad ?

Igår såg jag på denna sidan att demi har skrivit i sitt twitter för  hon vill att hela världen ska vetta av det. och att hon hade fått en ring av en fans av henne. som vi vet att demi har massor av  fans som älskar henne så  mycket då gör jag det också, så har jag läst den då blev jag förvånad ? men det var vara en skoj så de gjorde till henne . men demi har godkänt ringen det står så jag lästen . men det kan bli sant eller falsk?
Så glad demi ser ut :)

Har ingen att säga typ?

Hej. idag så har jag inte bloggat så mycket för jag har varit upptagen med att hjälpa min syster för vi jobbar i nåt och har ingen att säga typ idag kanske i morgon får jag väl vissa några konstiga bilder. så hej så länge vi ses i morgon för här i Peru är det fortfarande torsdag och tror att ni är där i sverige fredag? i morgon få jag väl skriva för fredag hihi .
skojjiga bilder på mig hihi
Hej så länge vi ses i fredag!

Hundvalp som säger Agua - Vatten

Idag så kollade jag på en videon som  finns en liten hundvalp som  säger på spanska agua och det betyder vatten , och tycker att hundvalpen röst är så gullit och söt :D här kan ni lyssna på.

gulligt ljud den här .


Sleeping puppy dream

Kanske några av er har redan sett den här videon , men jag vill lägga up den här i bloggen för tycker att videon är så söt En liten hundvalp som ligger i ägares benen och ''Talar'' i sömnen, gå gullit hundvalp är :D
gulligt ljud den har.

Ska stanna med den header

Som igår sagt jag till er att jag skulle stanna med den header som jag visa till er,men har byta till en bättre header,och nu ska jag stanna med den header,det är jag säker på.och förresten igår så jag och min pappa  vi har sett färdig på filmen Mongol och till slut fick vi sett allt filmen. och sitter just nu och kollar med min syster på datan för min pappa mår inte så bra då har min mamma  följd med honom hoppas att han blir bättre så snart det gud som säger när han ska må bra. och min husdjur också han kommer alltid till vår hem för hundes ägare de har gick ut då gråter han så synd hihi. i alla fallvi rör honom hela tiden :D hej så länge .

Ny header ;P

Hej hej hej. Som ni ser jag har bytat om igen en ny header och jag tror att ska stanna med den kanske jag byter om några månader om jag hittar mer fina saker att ta i header. förresten jag har inte skrivit här i bloggen  därför jag har varit litet upptagen med att göra min nya header ;P. förrigår såg jag ett film med min pappa som heter Mangol tror jag? och filmen handlar om krig sånt . fast jag tycker inte om krigare filmer men min pappa gör det. men vi skulle vänta typ 54 eller kanse 44 minuter .fast vi väntade så mycket  till vi somnade varandra och till slut fick  vi vänta igen 54 och tills idag vi ser inte filmen ska säga till min pappa att vi ska forsätta se på filmen. och skriver senare om jag kan :question:
Fast de säger att filmens året är 2007 men det har premiär sig i 2010
även vad tycker ni om min header?

Hussar som är översidorna

Idag hade jag letar efter några hussar som är översidorna och tycker att såna hussar ser konstiga ut då ville visa här i bloggen. förresten mitt blogg har varit lite upddatering därför jag gör min header till mitt blogg och vet inte hur man gör då söker jag hjälpt av någon av er som kan göra den? här är hussar som är översidan.
Några Exempel
Det var allt som jag ville visa.
Ha det bra!

Min husdjur granne och jag och min syster

Här ska jag visa en bild på Oddy och på mig. som jag har lovat er att jag skulle visa hunden som är vår granne,och den där hunden heter Oddy och den är rasen coocker och tycker att hunden är jättesöt =)
Och jag.

En skoj bild på mig

Hello bloggen.
har hittat en sida,som man kan skoja med bilderna,här ska jag visa att jag har skojat med min bild
och det rör på sig,hehe. Sidan är: http://photofunia.com
vad tycker ni om bilden?

Konstiga skor??

Hej hej. idag så ville jag visa några kontiga skor som jag har hittat och jag tycker att hitta konstiga saker som aldrig har sett?? då ville idag  visa den.men här finns  några exempel som jag har hittat på.
Giraff Skor.
Krokodilen skor.
bikini skor ?
Paraply skor??

My picturee

sitter just nu på datan har ingen speciellt att göra . den här blir kortaste inlägg jag gör . bloggar senare. men här visa jag tre bilder på mig i alla fall ha det så bra.
black and white.

Miley Cyrus - Who Owns My Heart

Hej . idag mår jag bättre har inte längre ont  magen för då gick till doktorn och docktorn sa till mig att det var för jag åt någon som passade inte mig så bra men i alla fall mår jag bättre :) . just nu lyssna på musiken Miley Cyrus who owns my heart tycker att musiken är bra min syster och jag varenda dag vi lyssna på den. hej så länge Miley Cyrus Pictures, Images and PhotosMiley Cyrus Pictures, Images and Photos Miley Cyrus Pictures, Images and PhotosMiley Cyrus Pictures, Images and Photos

Mår lite sjuk

Mår just nu lite sjuk har lite ont i magen . för tror jag att jag åt korven i frukost tror att den att korven har inte passat mig så bra? ska vila lite så kanske mår jag lite bra och frisk. hoppas  att ni ha det bra i sverige. förutom i min blogg ska vara lite uppdatering ska inte skriva så mycket. ha det bra.

El inka Atahualpa

Här vill jag visa en videon som kommer från gammal Peru. det var en kung som fanns i Peru han var så rik han bodde i Cusco Peru. men spaniolien de tjuvade oss vår guld och skatt som var vår . de dödade kungen och de ta med sig alla från oss  till spanien. vi var så rik men spaniolien de lurare oss . hoppas att ni gillar videon ska visa nu .
här kan ni se videon :D

En hund som vill inte dusha?

Kollar just nu på en videon in http://www.youtube.com/ videon handlar om en hundens ägare fösöker ta med honom till badrummtet för de ville dusha honom tror jag? och då de  gör allt för att hunden ska komma in till badrummet och till slut fick de ta med . tycker att videon är kul och rolig hunden ras är tror jag chow chow tycker att såna hunder är faktiskt söta.

Mina bilder från Danmark

Hej hej igen. här glömde att visa mer bilder när jag var med min familj i danmark huvustaden köpenham. har ni någon av är varit här?
Där är jag med mina syskon älskar er mina syskon :)
Min fina familj även min pappa .
Min fina mamma Yasmin.
Min bror Misael.
Min syster Blanca.
och Jag :)
Danmark

Pacman spel

Hej bloggen. är faktiskt igen ensam hemma för  min mamma har följd min syster för hon skulle gå till sin institut för lär sig engelska för hon ville studerar den språken . och i går var jag med pappa och syster vi spelade spelet som heter Pacman jag hade sett den spelen förut men jag  hade inte bry mig om mycket då trodde att det var tråkigt och inte så rolig så spelade jag inte . och i går spelade bra då börja jag att tycka om pacman . och min pappa sa till mig att den var första spelet som fanns. kanske ni borde spela den . :D
och även kollar just nu på Sonny with a chande med demi lovato på http://www.youtube.com/

Barbie girl

Hej . här vill jag visa en videon som kommer från antara mexico vet inte var det ligger för jag har inte varit  där men endå . videon visar att det finns några tjejer med klädda av Barbie kläder då hälsar de till människor efter de börja att dansa  och med flickor följa med och dansa och  musiken då tar är gruppen aqua : barbie girl här ska ni se. tycker om videon :)

min syster lagar mat mums

hej hej hej! jag ser just nu att min syster lagar mat och det blir sopa sopan heter Aguadito. och den sopan kan  man äta här i peru och den jättegott tycker jag och när sopan är klar då går jag äta . kanske sopan är klar då får jag gå se . förutom här i peru skinner  solen så fin och det är mycket varmt här i peru vi brukar ha sommar hela tiden men igår så var det lite ful klimat. ha en trevlig dag så länge :)
här visar jag en bild på maten men den ser inte så goddare men den är godare än vad ni tror :)

Justin bieber tjock?

Hello Justin Bieber . jag har hittat en bild på justin bieber i http://www.google.se/ då jag såg att han ser tjock i bilden då trodde jag att det var på verkligen då hade  jag sett att det var en skoj som de hade gjort på justin men justin bieber han ser ful om han var tjock då tycker jag bättre att han skulle se smal hela tiden. eller vad tror ni? för det jag tror.
men hittade den här bilden på ashton kutcher och justin bieber för hittade inte bara bilden på justin.

^_^

Hej.  typ har inget att säga här i bloggen då säger jag god morgon här i peru för vi är i morgon och ni är där lite på kvällen tror jag? förutom här i peru jag ser på fönstret att de har regnat lite och det är blåsigt och jag känner att det är  kallt . ska ta nåt varmt att ha på mig  i. och hur är det i sverige då? säger hej dåå skriver senare om jag kan? hittade även ett bild på Twilight  teckning jag tycker om teckning jag undrar vem som har ritat denna för den är så bra ritat eller vad tycker ni?

Panda reklam

Panda hello. här vill jag visa en panda reklam som jag hade sett i en websidan som heter så www.manuelanorga.com reklamen handlar om en panda han blir arg för deras personer ville inte köpa hans  produkten då han krossar allt deras saker.därför reklamen heter Never say no to  Panda : säg aldrig nej till panda. här ska ni se.

hittade mer bilder på demi och selena

Hej . hittade mer bilder på min katerogi som jag hade inte sett förut så vill visa en till mer bilder. här är de. look in that.jag gillar hennes kavaj.här är det sista bilden synd att demi lovato och selena gomez är inte längre vänner =(

Skaffa hjälp att design min blogg!!

hej hej. jag skaffa hjälp av någon som vill hjälpa mig att designa min blogg för jag vet inte hur man lägger i blogg.se jag  har redan en design blogg en flicka som hade sitt blogg hon gjorde till mig men hon sen sade till mig att jag skulle lägga den själv i blogg.se men jag  vet inte vart man lägger den ?? så vill jag av någon ska hjälpa mig. här är den bilden. tackså  vill jag att den ska se i min  blogg.

Twilight dolls

Rosalie.Emmet.Alice & Jasper . James and victoria.och här liknar här Robert Pattinson

RSS 2.0