Hamburgare säng

Hej.
Idag så hittade jag på Google att det finns Hamburgare säng så roligt att man kunde ha sån där säng på sitt rum.
men i alla fall är det rolig att ha en Hamburgare säng.Jag hittade denna Hamburgare på Google men det finns suddiga bilder så jag hittar mer bättre bilderna på http://www.flickr.com/ för där finns mer bättre bilder.
Skulle ni vilja sova med en Hamburgare säng?:D

Hello Kitty bussar

Hej bloggen =)

Idag så hittade jag på http://houseofkittyblog.com/att det finns Hello Kitty buss hihi så fina de är =) jag tror att de finns i Tokyo.
jag skulle vilja åka dit med Hello kitty bussar =)
Här är bilder på Hello kitty bussar

Så fina de var =)

Visst är det fin


Hamburgare tårta

Hej =D

Igår gick jag till skolan vi hade Snicker cup och Vi vann!!!! vi ska gå till finalen och  vi har också Sportlov så roligt man är ledig=) Så idag hittade jag Hamburgare tårta så roligt jag hittade på den här websidan som heter http://www.flickr.com/ där brukar jag hitta såna roliga tårtor där hittade jag också Hello Kitty tårtor. nuska jag visa er Hamburgare Tårta hehe.


Like Mcdona's hihi.


Hittade denna bilden från Google så rolig hehe


Så det var några bilden jag visade kanske sen visa jag er mer =)

Så nu ska jag  äta lite hihi

Vi ses.
Fokis Tävling!

Jag skulle vilja vinna datan för att jag har ingen egen datan,och det skulle vara en dröm för mig att vinna en datan =D 

frågan: Hur många surfzoner har Telia?
svar: 32 000

Hello Kitty tårtor

Hej

Just nu sitter jag på kökbordet och hittade fina  hello  kitty   tårtor och skulle vilja äta up dom .hittade på http://houseofkittyblog.com/ och på http://www.flickr.com/ där brukar jag hitta alla saker som finns av Hello Kitty .så jag hittade fina Tårtor av Hello Kitty jag lovade er att jag skulle visa några konstiga tårtor till er men idag ska jag visa er Hello Kitty tårtor kanske sen visar jag er Konstiga tårtor. Här är bilderna på Hello Kitty tårtor.

Det ser ut som Blomma hehe.


Hello Kitty face.

Jättefin är den här =)


Så fin är den här =)

Alla är jättefina tycker jag när det är min födelsedag så ska jag ha en Hello Kitty tårta=)

Jag hittade nästan alla bilder på http://www.flickr.com/.

Nu ska jag gå och se på tv America Next Top Model cycle 7

Vises!

Måndag

Hola!

Hej idag gick jag till skolan och det gick faktiskt bra på alla lektionerna på Matematik var jag på hemkunskap och jag gjorde Choklad muffins så goda de var. jag har också bjuda min syster och till min morfar också.När min mamma kommer så ska jag bjuda henne också. Just nu ska jag äta sopa tillsamans med min morfar Rolando och min syster och jag heheh .

Så vises=D

Happy Vanlentin day

Hi!

Just nu sitter jag på köksbordet och skriver lite på datorn . Igår gick jag till skolan med min mamma  för det var skoldag så jag hade lektionen t.ex Fört hade jag Samling alla föräldrar skulle samla där med sina barn. sen hade jag Svenska efter hade jag rast , Livkunskap och sen hade vi Frukost det var smörgås med ost och smör yoghurt och lite saft men det var en bra frukost tycker jag . sen efter frukost hade jag Matematik sen skulle vi gå hem klockan 12.00. så det var allt vi gjorde i skolan.

Idag är Alla Hjärtas Dag så jag önskar er att ha en trevlig dag !

Kanske senare ska visa er Konstiga tårtor heheh

Vi sesHello =D

Hello till allihop!

Just precis har jag kommit från skolan det har varit en bra dag för mig =) så just nu sitter jag på köksbord och se lite på datorn och äter min choklad som heter  Marabou Schweizer nöt så god den är Idag jag var på No lektion då pratade vi om Incas Indianer hur dem lever sånt så jag kommer från Peru
och i Peru förut det fanns Inca Indianer men jag vet inte om det finns nu för det var förut!!!. så vi pratade om dem så en lärare som jag har på No lektion så hon sade till mig om jag hade  några saker som jag kan visa till eleverna och till lärare Inca indianerna saker så jag ska hitta på om jag har några? klockan 16.00 ska gå till vardagsrummet och sitta på min solstol som jag har gjort på trädslöjd och se på tv kanal 3 America Next Top Model Cycle 7 . Så vises senare

Adios!Hello Kitty flygplatsen

Hej.

Igår var jag i stan med min mamma och min syster vi gick till en kines restaurang som ligger nära Åhlens och där åt vi en kines mat som var jättegott tycker jag. efter vi gick till H&M och till olika affärer men vi hann inte så mycket för att se=( i morgon måste jag gå till skolan också. Just nu har jag laga mat med min syster och morfar vi lagar sopa tillsamans nu väntar vi till sopan är klar. nu ska jag visa er Hello kitty flygplatsen som ligger i Taiwan.


här är väntsalen.


Hello kitty chair.Här är telefon som man kan ringa på.
Skulle vilja gå dit =) Dreamss

Så visst är det fint?

Hej bloggen

Hello bloggen =D

Just nu sitter jag på soffan vaknade typ klockan 9.10 så just nu ser jag lite på dator . igår jag var i skolan på många lektioner. i torsdag var jag i trädslöjd då gjorde jag en solstol sitter där varje dag hehe kanske ska visa er hur den ser ut. Idag jag ska också gå till stan med min mamma och syster Blanca vi ska vara på olika affären t.ex H&M sånt efter vi ska se vad ska vi göra. i kemi prov det gick faktiskt bra tycker jag =D hoppas ni får en trevlig lördag =)
Sen kanske ska visa er Hello kitty flygplatsen i Taiwan
Bye

Sitter i Vardagrummet

Hej

Idag var jag i skolan och hade många lektioner  T.ex Först hade jag Matematik efter hade jag So efter B-språk,.Sen ute var det alla eleverna vi skulle göra några snö figurer sånt. jag gjode en jättestort snö boll så stort den var=) det var lite kallt också. så jag hade på mig mina Hello kitty stövlar kanske ska visa till er hur den ser ut=D  Så just nu sitter jag på soffan i vardagsrummet se på tv kanal 3 America Next Top Model cycle 7 för längesen tyckte jag mycket om ANTM men jag hade inte sett för längesen men nu tycker jag att se  på den. I morgon har jag kemi prov så jag måste öva på så jag får en bra betyg=) Kanske senare ska jag visa er Hello kitty flygplatsen i Taiwan.

Så hoppas att ni får en trevlig Onsdag=)

Chau

RSS 2.0