Mina bilder från kalaset

Hej!!
Nu ska jag visa er mina fina bilder från min kalas:D
det är jättefina bilder.
och där är jag med mina kusiner från den där pojken med grön t-shirt heter franjo och den där flickan som har hannah montana t-shirt och de liten flickan är från mammas familj och den där stora flicka och hennes bror är från pappas familj.

Där är min moster och mina kusiner och mina två kusiner mormor bara den pojken med grön t-shirt och den sista liten flickan de är syskon Franjo och Abigail.
Där är jag med min moster Rossana
Där är jag med min mamita Yasmin
Jag med min lilla kusin Annia
jag med min syster Blanca
Min söta piñata
Jag med min papito Roberto
Jag med min syster och min papito
Jag med min papito och min söta piñata
och nu börja vi slå på piñata
sen forsätter jag med att visa bilderna

Hej Hej sverige

Hej :D

Jag kunde inte skriva så ofta här på internet men nu får jag skriva hela tiden för jag hade  inte internet på min laptop men nu har jag det äntligen hehe så får jag skriva här i bloggen hela dagen kanske . Så nu ska jag berätta till er att i Fredags tror jag köpte jag en t-shirt av Chilindrina känner ni henne från serien som kommer från Mexiko den heter El Chavo Del 8 men dem är redan gammal . kanske en annan dag visa jag till er min t-shirt av Chilindrina. jag sade till er att jag skulle visa er mina bilder från min kalaset men jag vill ladda det men jag hittar inte sladd från Kameran så får jag vänta tills min mamma kommer hem. så senare visa jag till er om mamma kommer tidig? ska visa också några presenter som jag fick i kalaset.och den  t-shirt som jag fick från Chilindrina är från min bror Misael :D

Hoppas att ni hade en trevlig skoldag där  i Sverige =)

här är den flickan som heter Chilindrina från serien El Chavo Del 8.

hon gråter sådär heh

I lördags Var Min Födelsedagkalas

Hej Hej

forlat att jag kunde inte skriva i bloggen for jag var sa upptagen med dekorerar min fodelsedagkalas. Jag hade i kalas Hello Kitty tarta for jag gillar den sa mycket hehe , ocksa hade jag ballonger med Hello Kitty och det fanns ocksa sana godis som man kan ata i kalaset. Kanske en annan dag visar jag till er bilder som fotade pa min fodelsedagkalas fotade ocksa med min pappa och mamma , syster , kusiner fran familjer av min mamma och familjer av min pappa. och jag fick en present av pappa en t-shirt som star det Jesus och en armband som jag glomde vad det star. och av mamma fick jag tva sota organhare farg Lila och Rosa. och min moster fick jag en fin parfym av Princess Disney. och en liten pojke som ar var granne han  heter Alejandron han ar 8 ar jag fick av honom en fin armband farg lite gra sant. och det var jatterolig min kalas och vi hade ocksa pinata kanner ni den?
med en jattefin docka i . sa Hoppas att ni hade en trevlig Pask :D

Kanske en annan dag visa jag till er bilder fran kalaset .


Hej da


Fick den har fina present av http://blingee.com/ :D
RSS 2.0