Lady Gaga Dolls

så konstig stil hon har visst:D

är just nu ensam hemma.

Hej  min fina blogg :D sitter just  nu ensam hemma mina föräldrar och min syster också jobbar. och det betyder att jag  är ensam hemma . jag brukar hjälpa mina föräldrar att diska till  exempel eller att laga mat och jag tycker att mina föräldrar ska se mig som en bra dotter . och när jag blir stor så vill jag bli en proffs så får man en enda jobb man kan välja  också om man  vill . ni vet att jag är  på semester här i peru jag kanske ska stanna här två år till för jag har inte  varit så länge med min pappa för jag vet att han har varit ledsen för oss för vi bade inte med honom när vi bade i den underbara land som heter Sverige .jag ska berätta det finns en hund som är vår granne han är så gullig jag rör honom som mycket tills min mamma vill inte att jag ska röra honom får jag är lite allegisk mot päls hund . hundens namn  är Oddy och en annan dag ska jag fota hunden då visa här i  bloggen :D så nu säger jag god natt ni som är i sverige och sover hoppas att ni har det bra där :) viseess

Fina bilder på Selena Gomez

Hej hej hej. just  sitter på datan och här ingen att visa här i bloggen då visa jag till er fina bilder på selena gomez . här är den .jag gillar hennes färgnaglar.här är hon med david henrie från the wizards of waverly place.hon gör sin  hand av hjärta.jag tycker att den här bild är finaste  eller? kanske ni undrar varför jag skriver så sent för i peru det är olika timmar.

Miley Cyrus new look 2010

Hej mina vänner. nu ska jag visa några bilder på Miley cyrus new look innan hade hon lång hår ni vet?? och nu har hon klipp sitt hår till kort har ska ni se . chek it out !innannu . vad tycker ni lång hår eller kort hår?

Things of Hello kitty

Hej bloggen. idag  ska jag visa  några saker av Hello kitty ni vet att  jag gillar Hello Kitty  visst? här är de.vad kan man säga en Hello kitty  dammsugare mm? få lite städninger med den här fina dammsugare.eller en symaskin.eller varför inte ett inrett  badrum??Hello Kitty brödrost så fin den är :Dett hello kitty avgasrör??ett hello kitty motorcykel.vill bo här dreamms.en  hello kitty rally bil.hello kitty  hjälm.hello kitty rum så fintt.hello kitty hopital vilka söte chines baby cutee.hello kitty sjuk|sköterska.hello kitty guitarr.hello kitty laptop.hello  kitty dress.och jag har den fina webkamera .och till slut här jag denna ocksåå :D visst var de fina saker!

Demi Lovato fina bilder ^_^

Hej . sitter  just nu hemma ensam . mina föräldrar jobbar och min syster studerar men inte jag. jag är lite tråkigt ska visa några fina bilder på Demi  Lovato . här är dehär är selena gomez med demi.

Selena Gomez and The Scene : a year without rain

Här ska jag visa en  videon som sjunger Selena Gomez And The Scene nu  har selena gomez en egen band och jag tycker en musik som de sjunger är a year without rain. här ska jag visa videon som ni kan  lyssna nu.

 

 


 


 RSS 2.0