Gott nytt år!

Hello!
Just nu så har jag kommit tillbaka för jag gick och handlade några saker som vi behöver för att fira nyårsafton,då följde jag min pappa och vi hade ätit ute också! min pappa har köpt till mig ett par skor som är färg rosa och de är bekväm också. men nu säger jag till er en riktigt fin Gott nytt år till er,hoppas att det ni önskar er i året  2011 blir sant hihi! här hos mig är det inte ännu nyårsafton det är klockan 17:42 så det är lång tid kvar som vi måste vänta för.
Gott nytt år!

Nytt header till mig!

Kanske ni har sett redan min nya header. som jag har fått av en tjej som har en blogg vid namn http://krangligochkonstig.blogg.se/ jag tycker att hennes blogg är ganska söt och gulligt som mig hihi;) men visst är min nya header söt?
Tack för det krangligochkonstig.blogg.se^^ du gör så fina header och bloggdesigner!

Tävling hos Cisha!

Just nu så såg jag att cisha har en tävling där man kan ha typ 60-100 läsare per dag! då ville jag vara med! för det är det jag vill ha självklart. hoppas att jag vinner det?

Önska mig lycka till!
http://cisha.blogg.se/

Har inga bilder att visa för...

Hola!

kanske ni kommer ihåg vad jag sa för nåt? i julen så firade jag tillsammans med familjen och vi hade jättemysigt och vi hade ätit något som var jättegott den som vi åt var Pavo den smakade jättegott tycker jag. och vi åt också en liknade bröd det är inte bröd asså den liknar lite bara! den heter Paneton och varmt choklad också! synd att jag fick inte fota några bilder från julen vad synd faktiskt! jag lovade till er att jag skulle visa min outfit va? ja men imorgon kanske ni kan se den iallafall.förresten imorgon jag ska gå till en kalas som min lillakusin fyller år hon heter Annia och hon är väldigt söt^^ jag ska tillsamans med min syster och morfar,för min mamma kan inte då dit eftersom hon jobbar.
Hoppas att ni hade en jättetrevligt jul!
jag har hittat två coola bilder som förreställer julgrannar en av de är Pacman julgran och den andra är finaste.
Pacman julgran.väldigt rolig visst?

Väldigt fint bild!

Feliz Navidad,God Jul, Merry Christmas.

Feliz Navidad mina söta läsare!

Just nu så sitter jag hemma med mina föräldrar, ska strax dusha mig och göra mig julfint! jag ska ta på mig nya kläder också! just nu är inte ännu Julafton eftersom det är inte dags nu! klockan 00.00 är det JUL! kanske senare visar jag min outfit till er. Så önskar jag en riktigt fint jul till er. som jag ser nu så ni har redan firat jul eftersom det är olika timmar här Peru och i sverige.
Ha en riktigt fint Jul Önskar Pameee!

Imorgon är det Jul!

Hej!

Idag är det bara 1 dag till julen kommer snart! Jag önskar till er en riktigt och mysig God Jul och ett gott ny år till mina söta läsare!^^ Jag hoppas att ni har en riktigt fint jul tillsamans med sina familjer. jag ska blogga med både till jul och nyårsafton!
Idag ska jag iväg med min mamma för vi ska gå och köpa ny ett par skornar till mig! visar den imorgon om jag hinner hihi.
Och en sak med! det jag önskar mig i jul är att få bli en kändis blogg och få fler besökare i min statistik ;) ^^

Varför skriver jag inte om julen....

Hello!

Just nu sitter jag hemma och kolla lite på datorn,medan min mamma städar lite huset;) jag undrade mig själv idag varför skriver jag inget om julen? för julen närmar sig snart det har jag märkt på faktiskt! asså vad tiden har gått så fort! men på julen så ska ni få se min första outfit hihi^^ och andra bilder med.
Just nu så lyssnar jag på låten Miley Cyrus - Party in the usa. jag tycker att Miley cyrus låtarna är ganska fina att höra typ.
Jag gillar hennes hår;) är faktiskt snygg!

Hur var din dag?

Hej!
Förlåt för denna uppdatering jag har haft=( hade inte tid att skriva igår så skriver jag idag istället. idag har jag inte varit så mycket här i hemma för idag gick jag med pappa och syster, för vi skulle handla mat som vi behövdes! men idag har vädret varit så himla mycket soligt haha jag värmer nästan mig hihi! och hur har det idag varit hos er i Sverige? idag så vill jag visat till er nåt rolig grej som jag hittade på nätet. bilden som ni kan se nedanför handlar typ hur har vår dag varit till ex. Glad,ledsen,gråtrit och all annat som har hänt i vår dag! man kan göra den med tushpenna och rita hur har vår dag varit! Hoppas att ni föstår mig vad jag menar för nåt?
Väldigt kul idé tycker jag!
Eller vad tycker ni?

En konstigt kreativ?

Hej mina vänner!
Nu vill jag visat er något roligt som jag hittade på nätet i några dagarna tidigare! och jag tyckte att det var ganska intressant för mig. så jag ville lägga den på min blogg för ni kan se den och säga vad det verkar konstigt va? denna sko som skulle man kunna säga, är som två skor till ex. en halv är Puma och en halv är Ballerina. och jag tycker är en konstigt kreativ! också igår så kunde jag inte visat den här saker eftersom jag ville visa mina två dockorna som kommer ifrån olika länder först! Hihi!
En konstig kreativ va?

Mina två dockor som är från olika länder...

Hej säger Pameee!
Igår så visade jag till er min gula t-shirt kommer ni ihåg den visst? men igår så passade jag på att leta några sakerna som jag har inte visat här på bloggen då handlar den om, jag har två dockor som är från Sverige och Peru cool va? docka som kommer ifrån sverige köpte den när jag var på Arlanda flygplatsen i Stockholm. och peruansk docka köpte jag i en Gallerian kommer inte ihåg namnet? Men här ska jag visa de två dockorna som jag har! Ser ni att jag har nåt i håret ja det är min rosa rosett som köpte i H&M söt va?
Fina va?

Förlåt att jag kunde inte visade...

Förlåt att jag kunde inte visa till er igår min gula t-shirt som jag lovade till er att jag skulle visa den! men idag ska ni få se den äntligen haha:D så just nu lyssnar jag en sång av Hannah Montana Forever - wherever i go, tycker att den musik är jättebra! jag  började lyssna den igår på natten när jag såg Hannah Montana Forever i Disney Channel. men just nu så har jag ingen mer att säga! kanske bloggar senare!

Här bjuder jag på två bilder på mig och min gula t-shirt^^
Vad tycks om min gula t-shirt?

En soligt dag!

Hej bloggen igen!

Just nu sitter jag vid datorn och gissa vad solen skiner här hos mig i Peru, här i peru brukar det vara solig hela tiden men ibland blir det lite regning eller sådant men inte ofta. så just nu så ska jag till marknad och köpa lite mat för jag har inte ätit ännu men kommer snart ! ska se på vilken mat jag vill äta hihi^^ och har på mig också idag min gula t-shirt kommer ni ihåg att jag skrev i min blogg att jag hade fick en present av min storebror Misael han hade ge till mig pengar för att köpa vad jag vill? ja då köpte jag en jättesöt t-shirt som är av en tv program som heter El chavo del 8. men nu ska jag gå och köpa! när jag kommer tillbaka så ska jag visa er min gula t-shirt!
Här har jag iallafall en bild på mig idag!
Kolla vara på backsidan solen skiner så mycket!

Skittles kreativ

Som sagt jag skulle visa för idag nåt rolig grej till er! då hittade jag väl en Skittles kreativ grej vet ni vad det är för nåt Skittles ja det är samma sak som smarties goda godis alltså! jag tror att det smarties är lite mer känd av den här. jag den här grej jag ska blogga om är att med skittles de har skapat roliga mönster till ex. med Mario bros,Pacman och allt alltmänt. när man äter smarties eller den här ja man äter såna liten bollar som är med olika färger ni vet hur det ser ut visst? då samlar man ihop om man vill göra nåt rolig,då handlar den om den här jag skriver nu! jag testade en gång för jag ville göra Hello Kitty men det gick inte så bra darför det fanns inte så tillräcklig då man kunde inte samla de ihop hihi! Hoppas att ni föstår mig vad jag menar?
Cool va?

Ingen speciellt att säga....

Hi!!

Kommer ni ihåg att jag skrev förra inlägg att jag skulle blogga om roliga grejer,då hittade jag väl inget faktiskt men imorgon ni ska få se nåt rolig vad jag hitta på. Just nu så är jag vid datorn och blogga är inne med på Facebook. just nu med min  mamma jobbar syster också haha:D har väl ingen mer att säga idag. jag tycker ibland att jag skriver korta inläggar här i min blogg men ska förändra den liten kanske?  om någon av er undrar varför jag inte lägger bilder från min shopping i Gammara,då kan jag säga ni får vänta till julen kommer. där ska ni få se min outfit hihi!^^
Jag tror att där befinner jag mig i Tokyo?
gjorde bilden i en sidan kommer inte
ihåg namnet haha:D

Nu är jag tillbaka

Hej!

Det har varit en dålig uppdatering för min blogg. eftersom jag har varit sjuk de här två senaste dagarna, som jag haft inte tid att blogga. jag hade feber asså jag mådde jättesjuk den kändes jag faktiskt. men nu känner jag mig bättre kanske de beror på att förkyld hade kommit då blev jag sjuk av den kanske? men just nu så har jag inte särskild att säga typ. kanske i morgon har jag roliga grejer att blogga om!

Tv kudde^^

Hola

Just nu så bloggar jag ett lite tag. innan jag går och städa lite köket för jag tycker att köket ser ganska stökigt ut och ska diska till och med,och här vill jag med visa en jättekul kudde som är form av en tv , jag tycker att det ser ut ganska rolig ut med sitt utseende. Här ska jag visa tre bilder på tv kudde!
Som ni vet så gillar jag faktiskt att hitta på roliga nyheter eller prylar. som
jag vill visa här i bloggen.
(skulle vilja ha en sån kudde)

En rolig pryl!

Letade efter ett roligt inlägg som ska publiceras idag i min blogg. då hittade jag en rolig pryl som är en mynt kudde men det är dollar inte kronor. då tycker jag att det ser ganska rolig faktiskt . det ser ut som det var på riktigt eller? idag så vaknade jag lite bättre än igår. Har igen mer att säga tills idag. kanske skriver senare!
Ha ett fin dag till er!








Vad tycks?

Possession Movie

Hej!

Såg nyss ett film tillsammans med min Pappa. och filmen heter Possession och jag tycker att filmen var lite konstig faktiskt! just nu så hostar jag lite och känner mig lite förkyld. Hoppas att imorgon vaknar jag bättre för dagen.
Har ingen mer att säga tills idag.
(om ni undrar om filmen är terror så är det inte)

jsqhww


Tillbaka från Shopping

Hej!^^

Nu har jag kommit tillbaka från shopping tillsammans med mamma. Och just nu  så mår jag lite förkyld ush jag gillar inte att vara sjuk det är mest tråckiga tycker jag. Om ni undrar vad har jag köpt ifrån shoppin då ska jag säga.
Jag har köpt (Jeanbyxor)
En jättefint (tröja)
och en liten (bow)
De tre sakerna har jag köpt idag. allt kommer ifrån Gamarra kommer ni ihåg att jag skrev förra inlägget att jag skulle gå till en Galleria som heter Gamarra där det finns väldig fina kläder? kanske ni har inte läst men nu ska jag påmmina er haha:D Har inget mer att säga idag . men kunde inte fota kläder på min inköpt men när jag har köpt baterri kameran så visar jag har i bloggen.
Ha det så bra!




Det blev ingen shopping...

Hej^^:D


Nu har jag kommit tillbaka från Shopping i Gamarra. men vet ni vad som har hänt?? ja det blev ingen shopping faktiskt varför? Ja kanske imorgon vi ska gå igen tillsammans med mamma och syster and mee!! så hoppas att det blir en kul shopping sen när vi är tillbaka från shopping så ska jag visa här i bloggen vad jag köpte. Just nu så är jag hos familjen och vi äter en efterätt som heter Mazamorra morada tycker att det smaka faktiskt gott, men det finns en andra till. Den heter Arroz con leche den är mitt favorit än den andra tycker jag. och imorgon ska jag berätta vad förreställer Mazamorra morada och den andra med. Hej då till alla er!
(Den här logga har cisha gjort till mig)

Shopping imorgon!

Hej mina söta läsare som läser mitt blogg!

Just nu så håller jag på med att skriva nu här i bloggen, därför kanske imorgon så har jag inte så mycket tid för att blogga. för imorgon jag ska gå till en galleria det är inte speciellt en galleria asså det finns så många nästan man vill köpa allt haha:D .som heter Gamarra där kan man hitta väldig fina kläder båda till barnen eller till ungarna. och jag ska följa med pappa och syster Blanca för pappa ska köpa till oss våra kläder som han lovade till mig och syster. Men kanske visar jag kläder som jag köpte här i bloggen. just nu så är det kväll här hos mig i Peru. men jag tror att ni är där i sverige det är nästan morgonen eller?
Det kommer att bli kul faktiskt!:D

Dagens Skratt

Hej Dagens Skratt!

Som ni ser det var en lång tid jag inte lägger up några videorna eller bilderna vad som jag hittar på. men idag tänkte jag visa en videon som handlar om ett katt som kan spelas i Keyboard och tycker att han\hon spelas riktigt bra det tycker jag om. men vet inte hur kan jag kallas Keyboard på svenska då vet jag bara på Engelska
men om ni vet så kan ni svara på mig vad det kan hetta för nåt. Förresten jag gillar att kolla på den varenda dag för den gör mig att skratta haha:D

Vad tycker ni?

RSS 2.0