Dåligt uppdatering!

Hej igen bloggen!

Ursäkta för den dålig upddatering som jag har haft i bloggen! kanske ni undrar varför jag har inte upddatera de senaste dagarna i min bloggen? Då kan jag säga eftersom jag har inte längre internet i mitt hem,så bloggar jag ifrån i en internet local som finns i Perú.kanske ni undrar själva vad är det för nåt? ja det är en internet lokal som man kan hyra internet typ 1 timme eller vilken timme du vill hyra,det är bara dom son inte har internet i sitt hem eller deras internet har gått. men nu ska jag inte blogga längre:( hoppas att min internet hemma ska komma snart så möjligt! Hej då säger jag till alla söta er^^ när jag kommer tillbaka med bloggen `så ska ni få se nåt roligt eller `nåt annat cool!!

//Pameee^^


Choklad pizza

Hej alla söta!
Just nu blandade jag runt i olika sidor på internet,då fick jag syn på ett choklad pizza som finns! själv tycker jag att det är roligt att ha en ny pizza smak. men jag skulle inte vilja köpa det.tycker bättre att den vanlig pizza smakar godare! men jag kan inte säga att choklad pizza smaka inte gott,måste prova det först.

Otroligt båt

Hej!
Just nu fick jag syn att min pappa kollade på ett sidan vid namn http://peru21.pe/ det är en peruansk nyhetbladet! där de visar vad som händer i Perú eller några intressanta saker typ.. men jag fick syn just på att det finns en båt som kan flyga iväg och till och med kan doppa ner i vatten. denna båten är skapad av den här man vid namn Phil Pauley,men hans båtar kan bli i framtiden man kunde använda de som vanligt eller hur ska man säga det?
Själv tycker jag att det skulle bli kul
att doppar ner i vatten med båten,och se vad som finns i vaten!

Titanic

Hej mina bloggläsare!
Just nu har jag sett färdig på ett film vid namn Titanic,känner ni igen den filmen? själv så tycker jag att filmen är ganska sorgligt. denna filmen såg jag med min mamma och mamma gråtade lite faktiskt,men jag gråt inte hihi:D Denna filmen är min mammas favorit film,min också faktiskt. oh glömde ju igår att berättat att jag har klippt håret hos frisören men inte hela håret bara slingorna de var jättelånga ,nu när det är sommartiden så måste man klippa håret då blir man varm av håret,men inte hela håret utan man klipper bara den som räcker. Just nu ska jag kolla på roliga bilder eller nåt annat på internet!
Jättefint film!

Idag åt jag middag ute

Hej!
Jag vill bara berättat att idag har jag ätit middag ute med mamma och syster,och middag som jag åt idag var verkligen jättegott mums,det jag åt är en Peruansk mat som föresteller(bannan,ägg,ris,pommes frites,) denna maten som jag åt idag är av mina favoriter av peruanska maten,tycker den är så gott! förresten idag är det ju lördag så kul faktiskt,men jag tänkte inte gå ut någonstans ska bara stanna hemma och kolla på ett film eller vad som jag hittar på. just nu ska jag strax dra iväg och hjälpa att diska i köket hihi:D  Hej så länge!
Här bjurder jag iaf en gammal bild på mig,typ där i bilder var jag 10 år

Iphone örhengare

Hello Hello!

Jag vill bara säga att jag surfade lite runt i internet,och då hittade jag att det finns Iphone örgenhare,då det första jag sa var såhär (kan det finnas saker med iphone tillbehör?) ville vara säga detta för idag. just nu så sitter jag igen framför TV'n och byta på kanaler och hitta på en bra film. En annan sak: jag tror att jag ska ta bort alla mina förra inläggar från de förra tiderna som jag bloggade om, och börja skriva ordentligt och tydling orden,så att man förstår man van säger för nåt?
Här får ni se Iphone örgenhare

Hello!

Hello!


Jag vill bara säga att just nu kollar jag ett film vid namn (House of wax) framför TVn ,och det har börja nyss. vänta bara att mamma ska komma hit tillsamans med min Syster. hoppas att dem skyndar på sig:D  kanske imorgon kommer jag att blogga om udda prylar eller om något annat intressant som jag surfar runt på internet! och en annat sak till och med,de har senaste dagarna har jag haft inte tid att blogg eftersom jag tycker inte om min text som jag har på min blogg. det darför jag vänta till den tjejen som gjorde till mig bloggdesign. hon sagt till mig att hon inte har tid  denna gången men hon har lovat till mig att fixa den snart som möjligt!
Oh nu börjar jag somna ska lägga mig i sängen och kolla på filmen! och vänta på mamma och syster ska komma hit!
God natt mina läsare!

Bröd vantar

Hello!
Som ni vet så gillar jag självklart att hitta på intressanta saker till.ex Roliga bilder,roliga saker,roliga videoklipp. och sånt fast idag så hittade jag en väldigt cool ide. det är en Bröd Vantar som man kan använda eller? själv så tycker jag att det är inte så skön att använda på,man kan känna inuti lite obekväm. idag hade jag inte att skriva tidigare i bloggen eftersom jag har inte varit hemma utan har varit ute nästan hela dagen. just nu så kolla jag på tv och på datorn samma gång. jag tycker till och med att jag börja skriva rätta orden eller?

Varför uppdaterar jag inte min blogg oftare...

Hello!♥
Förlåt för denna uppdatering som jag har hela tiden. men som ni ser så bloggar jag inte ofta faktiskt,kanske det beror på att jag gillar inte att blogga eller darför jag har inte tid med bloggen? ja har ska jag förklara varför är det så? ja jag bloggar inte så oftar darför ibland har jag inte tid med bloggen eller min datorn funkar inte internet eller är jag är på datorn men jag är på olika sidor i internet. jag men ska bli bättre får att kunna ha tid med bloggen. för jag tycker självklart att blogga för jag tycker att det är kul med bloggen. ska också bli bättre får att skriva bra svenska språket,men ibland har man inte något att skriva alls om.

Coca Cola Kamera?

Kan man använda den här coca cola kamera som vanligt?
Det var längesen som jag sparade bilden här i min datorn,bara fick inte tid får att visa här på bloggen. men jag tycker att den här coca cola kamera ser väldigt roligt ut. eller tycker ni inte om den?
Hittade den bilden här http://weheartit.com

Dagens Skratt

Hej bloggen!
Jag tror att det var längesen som jag inte har lagt up nåt om Dagens Skratt? men idag så får ni se en roligt videoklipp som handlar om en hund som sitter i soffan ,och kolla på tv ensam. det är faktistk jätteroligt tycker jag! den hittade jag på sidan i YouTube. just nu sitter jag hemma och som vanligt hitta på roliga saker i nätet:D

Hur kan en hund sitta sådär?

Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Hej!<3

Just nu sitter jag hemma och kolla på roliga saker i nätet.och idag såg jag filmen (Narnia: The voyage of the dawn treader) där spelade bara Lucy & Edmond och Caspian. jag tycker att filmen var bra och jag såg tillsammans med min mamma och syster,men vi såg inte på bio utan på dvd.jag och min familj vi brukar inte gå så mycket till bio vi brukar mest kolla på filmerna hemma.men jag säger förlåt för jag har inte skrivit länge tills jag bara lagt up Dagens sötis. men hoppas att ni har det trevligt i sverige som mig.
(har något av er sett filmen?)

Dagens Sötis

Hello!
Det var väl så många dagar som jag inte har skrivit nåt i bloggen. men iallfall bjuder jag idag på en Dagens  Sötis,och det blir den här söta hunvalp med sitt söta rosett^^
Vet ni varför bloggar jag inte så ofta? så här säger jag för jag tycker inte att min rubrik som står i varje inlägg på min blogg så ser de stora boktaver ut och det vill jag inte att det ska se ut sådär?.

Min nyårsafton t-shirt

Hello!
Ja min nyårafton har varit bra tillsammans med min familj och vi hade det jättemysigt och kul också!. och hur har er nyårafton varit då? ja idag vill jag visa er min nyårafton t-shirt som jag hade på mig igår men kunde inte visa hela outifit eftersom webbkameran är så liten så jag orkade inte står up haha:) men här bjuder jag iallafall på min nyårsafton t-shirt eller vad kallas man det?
Jag tycker att det ser ganska söt ut med hennes rosett som hon har i håret.

RSS 2.0