bmmhjkj


Bilder från i lördags

Hej allihop!
Kunde inte skriva för jag var så upptagen. jag skulle göra min kemi prov men det var inte på torsdag som jag hade det är denna torsdag som kommer så jag måste öva på. så jag får en bra betyg=) Idag är äntligen FREDAG så rolig jag tycker att helgerna är så roligt man kan se på film med godis. jag tror att idag jag ska se en film med min mamma och syster Blanca . idag fick min syster Blanca sin Hello kitty mobil den är färg rosa som hon längtade efter så jag tycker att min syster mobil är jättefint kanske ska ta bild på mobilen så ni får se hur den ser ut ^^
här är bilderna från i lördag=)

Där är jag på mitt rum=)

Här är jag igen på mitt rum heeh

jag igen hehe^^
^
Där jag skulle gå ut med min mamma och syster till bio=)

Där är min mamma som heter Yasmin^^ med mig på bussen.

Där är min syster Blanca med min mamma på bussen.

Där är jag som skulle fotar mig med hello kitty men det syns inte mig så bra.

Där är jag igen med Hello kitty och med andra saker till barn=) på Åhlens

Där hittade jag på stan att det finns High School Musical resväska=) ser ni?

Där är jag på Mcdonal's hehe
Där är min syster Blanca på Mcdonal's
Där är min mamma på Mcdonal's hehe

Där är GB GLACE hehe^^

Där är jag med GB GLACE heh

Där är jag  igen med min fina mamma=)


Kunde inte fotar på Bio så synd=( hehe men iaf har jag bilder på min syster Blanca och min fina Mamma=)

vi ses!


Back from school

hej till alla er.hade många lektionerna t.ex först hade  jag samling efter So , Musik,Matte,och till sist hade jag Idrott och vi hade fotboll jag tycker inte om fotboll men i så fall spelade jag med tjejerna lag. Just nu är jag hemma med min syster Blanca och jag är på data och skriver i bloggen och hittar Hello kitty saker på Google eller andra websidor. min syster ser nu på Family guy på kanal 6 vi tittar ibland på den men inte så ofta.Så kanske senare ska jag lägga bilder från lördags=) Vi ses senare^^
Hittade bilder också på http://www.flickr.com/ =)


Hello kitty video

Hej allihop=)

just nu sitter jag på kökbordet och skriver i bloggen. ^^ tråkig idag är det söndag i morgon måste gå till skolan igen. på torsdag har jag kemi prov jag hoppas att jag får en bra betyg för jag vill vara den smarta tjej från min klass=) så kanske senare ska jag lägga bilder från i går . filmen Avatar var superbra jag rekomenderar att ni gå till bio och se på filmen Avatar . här ska jag visa  video från hur dem gör hello kitty flygplan Eva air .

Avatar

Hello!
hello!

Idag ska jag gå till stan med min mamma och min syster Blanca. vi ska gå också till bio för att se på filmen Avatar jag ville ju se den filmen=) jag tror att filmen börjar klockan 17.00 så jag måste klär mig nu får jag ska gå till H&M,till olika affären med min mamma och min syster=) Vi ses efter filmen=)



Hello Kitty Eva air

Hola!

Hi till alla er=D  Idag så fick jag gå in på Google så hittade jag en  websidan som heterhttp://www.flickr.com/ . där det finns bilder hur ser den ut Hello Kitty Flygplan som heter Eva Air och inne det finns hello kitty mat som flyg|värdinnor ger till alla personer som är inne på hello kitty flygplan. Men jag ska visa till er hello kitty flygplatsen som finns i Taiwan men ni får se senare! Så ska visa till er hur den ser ut Hello Kitty Flygplan!!^^

Och här är dem flyg|värdinnor
och här är biljet till Hello Kitty flygplan Eva air^^
och här är det kopp till te eller till cafee , hello kitty salt,hello kitty socker sånt=)

den här tror jag att den är servett?
och här finns platsen som man kan sitta på 
och här är en liten kaka som man kan äta på



God night

God night^^
Hej på er^^ just nu ska jag gå och se på tv en film som min mamma har hyra. Men om filmen är jättelång så måste jag gå sova till i morgon för att gå till skolan =D så hoppas att i morgon ska vakna tidig så får jag skriva lite i bloggen=) Så god night till alla er =)

Äntligen hemma

Hola!

Idag har varit på skolan. Har med varit på olika lektioner t.ex. svenska,NO,bild,b-språk och profil (trä-slöjd). Just nu är jag hemma med min syster Blanca. Blanca har gjort lite popcorn så vi ska äta tillsammas. Just nu ska gå och se på tv, ska se om det finns nåt bra på tv =),syrran ska stanna på datan såå det var allt som jag har gjort idag,så  kanske senare ska skriva om nåt om Hello kitty och såå ska skriva senare.!!^^


Hej då
Chau
Bye..!! ^^

God Natt

God natt
Ska gå sova nu hoppas att ni får en bra skoldag till er hoppas jag också att ha en bra skoldag=)
Vi ses i morgon
God Natt
God night Hello Kitty

Hemma

Hej.

Igår kunde inte skriva för jag hade mycket att göra med min skolmaterial. Så jag kunde inte skriva. men idag det har varit en sådär dag för mig i skolan. idag  jag hade på mig  min Hello Kitty tröja från H&M ,och min svart byxor från Lindex,min uggs från H&M och mina vita strumpor jag vet inte vart köpte jag den heehe,och min kappa från Lindex
och mina vantar från Jysk . Så det var allt jag hade på mig Idag=)


Hur har er skoldag varit?

Jullovet är slut

Hello!!

Just nu sitter jag på soffan och se på dator på  hello kitty saker. I morgon börjar jag igen skolan jullovet är redan slut. Jag hade en jättetrevlig jul med min familj och nyår också . så i morgon måste jag vakna klockan 8:00 för att gå till skolan så jag har med mig mina pennor min hello kitty svart väska som köpte i H&M och mina suddgummi =)

Hoppas att i morgon får ni en trevlig dag i skolan=)

Skriva senare=)


Sallad mixta

Hello!!

Idag jag och min syster Blanca vi gick till Willys för att handla mat för vi skulle laga mat Sallad Mixta. Jag tycker att sallad mixta är jättegott. Det är som sallad med ägg och potatis , tomat ,sallad, sånt men det var jättegott min Syster Blanca gjorde Sallad mixta=)
Men vi gjorde mer godare en det här bilden=)
Har ni nång gång prova den här sallad mixta?


10.000 bc

Hello!

Igår hade jag sett på filmen 10.000 bc på dator jag hade sett med min mamma och syster Blanca. Så jag tycker att filmen var bra min mamma och syster dem gillade också. Filmen var bra!

Har ni sett den filmen?

Hello kitty handbag

Hello!

Idag jag fick se på Ebay och hittade en jättefin handväska av Hello Kitty. Jag tycker att väska är jättefint finns på Ebay för att köpa här är den=)
Hittade i http://cgi.ebay.com/JB139-Hello-Kitty-D-Cut-Shoulder-Handbag_W0QQitemZ260526164921QQcmdZViewItemQQptZUS_CSA_WH_Handbags?hash=item3ca891cbb9#ht_6950wt_1165 Tycker ni?

Kalle och chokladfabriken

Hej . Just nu ser jag på kanal 5 Kalle och chokladfabriken jag tycker att filmen är rolig heheh =)


RSS 2.0